Ja podeu veure el curtmetratge “Tot anirà bé”

Ja podeu veure el curtmetratge “Tot anirà bé”

portada curt

Gràcies a la inestimable i imprescindible col·laboració d’un munt de grans professionals i amics, tenim el gran plaer de presentar-vos el curtmetratge “Tot anirà bé.

La producció, de 5 minuts de durada i dirigida per Pere Cabañas, se centra en la vida i situacions quotidianes d’una nena de 8 anys (Júlia Rion), i de la seva família (Fermí Reixach, Ivan Padilla i Irene Soler), i de com, en un moment determinat, un fet inesperat els pot canviar la perspectiva de la vida i, en definitiva, de com gaudir-ne. L’estrena del curtmetratge s’ha fet en la seva versió original en llengua catalana, i està previst que, en breu, se’n facin les versions castellana i anglesa.

No volem deixar passar l’ocasió sense mencionar a totes les persones que, desinteressadament, han volgut posar el seu granet de sorra en aquesta iniciativa:
Marc Cubells, Xevi Compte, Rico Boix, Desiree Granados, Marcela Longhi, Gemma Sagarra, Jaume Duque, David Rifé, Magí Sanjosé, Jamel De Castro, Raül Busquets, Vadever Studios, Octocamvision i Christian Borau, a més de les cares visibles, que són Fermí Reixach, Irene Soler, Ivan Padilla i Júlia Rion, a més del servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron i el Dr. Josep Sánchez de Toledo.

Tot això no seria tampoc possible sense els nostres patrocinadors:
Vueling, Sony, Casanova fotografia, Festival de Cap Roig, Guitart Hotels, Sit Down, Cromalite, Hotel Majestic, Indústria Gràfica Montserrat, Slide media lab i Elinchrom.

Us convidem a tots a veure la gravació, i us demanem que en feu la màxima difusió possible per tal que tothom conegui el nostre projecte solidari i puguem omplir, ben aviat, la Casa dels Xuklis de somriures i ganyotes!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.